Sohbet Chat
Bay Gantz tarafından yapılan bir dizi hata, sohbet Netanyahu'ya, İsrail televizyonunda Bay Gantz'ın cep telefonunun İran istihbaratı tarafından saldırıya uğradığına dair bir rapor yaptığı gibi, ofis için uygunluğunu sorgulamaya yönelik fırsatlar verdi. Netanyahu , Başkan Trump'ın Golan Tepeleri'ni İsrail toprakları olarak tanımasını ve Bay Trump'la olan ilişkisini de canlandırdı .

* Bu arada Bay Gantz, başbakanın etrafındaki yolsuzluk iddialarını dövdü. İsrailli bir bekçi grubu, birçoğu sahte olan yüzlerce sosyal medya hesabından oluşan bir ağ buldu ve Netanyahu'nun muhaliflerini lekelemek için kullanıldı. Her iki adam da menachem Begin'e , eski Başbakan ve militan Siyonist'e, ölümünden 27 yıl sonra bir kampanya pervane olarak ele geçirildi.

İddianame
* Şubat ayında, İsrail Başsavcısı rüşvet, dolandırıcılık ve güven ihlali suçlamasıyla Sayın Netanyahu'yu suçlamak niyetini açıkladı. Netanyahu, herhangi bir haksızlığı reddediyor ve bir iddianame resmi olarak yayınlanmadan önce duruşma hakkına sahip.

* Ona karşı davalar hakkında daha fazla bilgi edinin, bir Hollywood film yapımcısı ve İsrailli gazete yayıncıları da dahil olmak üzere zengin işadamlarıyla olan ilişkilerinde iki yıllık bir soruşturmanın doruk noktası.

* Netanyahu da yeni bir skandalla karşı karşıya: o gizlice üst düzey askeri yetkililerin onayı olmadan Mısır'a gelişmiş denizaltı satışını onaylayan chat suçlanıyor ve Mısır subs ve birkaç yeni İsrail savaş gemilerinin hem Alman oluşturucu verilen bir şirkette açıklanmayan ve son derece karlı mali hissesini yoluyla, kendini ele suçlanıyor.
sohbet
Published:

sohbet

Published: